Yritysesittely   Yhteystiedot
 Toteutuneet kohteet

     

 Vapaat liiketilat   Vapaat yritystontit

     

 Forssa kaupunkina   Forssan seutu

 
Takaisin toteutuneisiin kohteisiin

Parma halli

RAKENNUSTAPASELOSTUS

Rakennuspaikka

Halli sijaitsee Forssan kaupungin Kuuston kaupunginosassa korttelin 904 tontilla numero 4, osoite Sipilänkatu 30100 Forssa. Tontin pinta-ala on 13508 m2. Alue on aidattu ja piha-alue on osittain asfaltoitu.

Rakennus

Tehdasrakennus ja toimisto/sosiaalitilasiipi ovat valmistuneet vuonna 1984. Tehdashallin kerrosala on 1679 m2 ja toimisto- ja sosiaalitilojen 359 m2. Hallin vapaa korkeus 5,2m. Halli on osittain kaksi-kerroksista tilaa.

Rakennus on liitetty kaupungin vesi-, viemäri-, ja sähköverkostoihin. Tontilla on erillinen kaupungin lämpökeskus.

Rakennus on paloa pidättävä.

Perustukset ja alapohja

Rakennus on perustettu teräsbetonipaalujen varaan. Kantavana alapohjana tehdashallin osalta on 250mm teräsbetonilaatta, toimisto-osalla puualapohja, lämmöneriste 150mm sekä pontattu lastulevy

Runko

Hallin runko on teräsbetonipilarit ja esijännitetyt teräsbetonipalkit. Toimisto/sosiaaliosan kantavana runkona toimivat 125mm puu-ulkoseinät sekä kattoristikot.

Ulkoseinät ja väliseinät

Hallin ulkoseinät betonielementtiä, sisäpuoli ontelolaatta 150mm, lämmöneriste 100mm ja ulkokuori pesubetoni 30mm. Toimisto-osan ulkoseinä lastulevy, höyrysulku, urnko ja lämmöneriste 125mm, tuulensuoja ja muovipinnoitettu pelti.

Väliseinät ovat lastulevy, puurunko ja lastulevy.

 
Halli 3


Yläpohjat ja vesikatto

Hallin yläpohja Nilcon-yläpohjaelementtiä, vesieristys kolminkertainen huopakate. Toimisto-osan yläpohja kattokannattajat ja profiilipelti.

Sisustus- ja maalaustyöt

Sisäpuoliset maalaustyöt lateksimaalaus. Ulkopuoliset maalaukset puuosa Vinha, metalliosat panssarimaali, sokkelit maalattu.

LVIS-työt

Rakennuksessa on koneellinen poistoilmanvaihto. Viemäröinti muoviviemärit. Sähköasennukset sekä pinta- että uppoasennuksiin.